1. januar 2009

Just dance

I've had a little bit too much
All of the people start to rush
A dizzy twister dance
Can't find my drink or man
Where are my keys, I lost my phone



GaGa for alle penga, ladies!
I går hadde jeg en veldig koselig kveld, var hos Maria først å spiste nydelig(og IKKE tørr, uansett hva Dan William sier!) kalkun, medisterkaker, poteter, stuffing, surkål og homemade brunsaus. Vi satt der å kakla en stund etter vi var ferdige å spise før jeg og Caroline huka tak i noen med bil og dro på nye eventyr på Bommestad. Når klokken nærmet seg tolv, hoppa vi inn i bilen igjen og ble kjørt til nyttårsaftens sentrum, nemlig kaia. Mange vakre mennesker og raketter møtte oss der!


Men det wasn't over yet! Etter rakettspaning dro vi til en kompis av en kompis av en kompiskompis... Det var kjipt, så vi dro å møtte Ane hos Rakel, en koselig venninne av Ane, hvor vi ble til klokken var rundt 4. Da tok en nokså ensom og kald Ine mot til seg og begynte å traske hjemover alene, med unntak av en liten pitstop på Shell for å kjøpe den berømte beaconostepølsa med hotdog-dressing, og var hjemme i løpet av snaue 20 minutter. Det syns jeg er passe godt gjort i og med at fottøyet var litt anderledes enn i hverdagen.



Dagen derpå har vært helt nydelig, har slappet av og våknet til verdens nydeligste tanteunge som gikk rundt å sa "tateeeee tateeee". Vi har bestilt pizza og leid film, overall a very kozy night!


Og nå er det sengdags, see ya'.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blogger som bør besøkes: